Sim only met internet kan u veel geld besparen

sim only besparing
Hoeveel gaat u uitsparen per maand?

Het afsluiten van een sim only abonnement kan u veel geld besparen op maandelijkse basis. Het is belangrijk om een goede sim only aanbieder te kiezen. Wat veel mensen niet weten is dat het ook gewoon mogelijk is om een data abonnement bij uw sim only abonnement af te sluiten. U kunt dus gewoon van uw smartphone gebruik blijven maken als u overstapt op een sim only abonnement. Er zijn veel aanbieders die u kunnen helpen.

Verschillende Sim Only aanbieders

Ten eerste zijn er de gebruikelijke en bekende grote maatschappijen. U kunt daarbij denken aan KPN, Vodafone & Telfort. Maar er zijn ook bedrijven die zich specialiseren in sim only. Deze providers leveren dus enkel sim only abonnementen. Voorbeelden daarvan zijn hollandsnieuwe, Youfone & Simpel.

Er zijn vele voordelen bij het afsluiten van een sim only abonnement bij een aanbieder die zich hierin specialiseert. Een sim only abonnement is namelijk veel goedkoper dan een abonnement in combinatie met een telefoon. Vaak gaat u minder dan de helft betalen. U kunt in veel gevallen uw de oude telefoon gewoon blijven gebruiken. Natuurlijk heeft u dan niet het nieuwste model smartphone, maar als u wat gaat besparen is dat waarschijnlijk best wel te behappen. Een ander voordeel dat sim only in sommige gevallen kan bieden is een maandelijks abonnement. Lees de reviews op: http://www.reviewspot.nl/hollandsnieuwe

Maandelijks opzeggen?

U kunt dan iedere maand opzeggen en zit niet aan een jaarcontract vast. Meer vrijheid dus. Als je bijvoorbeeld vaak reist in enkele maanden in het buitenland verblijft is het een goed idee om hier eens naar te kijken. Zit je voor een bepaalde tijd in het buitenland? Dan kun je het sim only abonnement gewoon op pauze zetten en zonder zorgen op reis gaan.