Rijlessen weer opgepakt, nu ga ik ervoor

Het is toch zeker alweer een jaar of 4 terug dat ik rijlessen heb gevolgd. Een groot succes was het niet echt te noemen. Leuk was het wel, dat kan ik mij nog wel goed herinneren. De rijopleiding had ik gevolgd bij de autorijschool Den Haag, waar zeer goede lessen gegeven werden. De lessen waren persoonlijk en ik heb er veel van geleerd. Door mijn eigen schuld heb ik mijn rijbewijs niet gehaald, ik was een beetje laks.

auto rijlesIk was een reis gaan maken en ben ongeveer 1 jaar in het buitenland geweest. Backpacken door Azië en dat soort zaken. Toen ik terug was, stonden er andere dingen op mijn lijstje. Ik had ook het geld er niet voor. Gelukkig ben ik nu weer begonnen met de lessen te volgen, maar ik moest wel even wennen hoor! Je verleerd het niet echt, maar als je al 4 jaar niet in een auto gezeten hebt (achter het stuur) dan is het best weer even spannend.

Iets anders waar ik  mij nu ook op aan het focussen ben zijn de theorie lessen. Ik krijg les van mijn instructeur. Dat doen we klassikaal, voor mij super handig. Zo leer ik namelijk het makkelijkste. Ook heb ik een boek gekocht en kan ik online trainingen doen. Ik ga ervoor zorgen dat mijn theorie snel behaald wordt. Want op het moment dat ik mag afrijden (dat zal over enkele maanden zijn), wil ik niet hoeven wachten op mijn theorie. Dit wil ik maar alvast in the pocket hebben, dan heb ik dat in ieder geval maar achter de rug. Binnenkort ga ik naar het CBR in Den Haag om de toets te doen. Ik heb begrepen dat er niet heel veel mensen slagen. Sommige mensen zijn daarom wat boos op het CBR, ik ga gewoon mijn best doen en hopen dat ik het rijbewijs en het theorie examen snel zal behalen!